• Solfilm til Honda HRV 3-d. Færdigskåret solfilm til alle Honda biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Honda HRV 3-d149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Honda HRV 3-døre alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Honda HRV 3-døre årsmodeller fra 1999 til 2006.  Honda HRV har tre ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen) og to ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Honda HRV 3-døre til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af  solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle syv ruder får du en bedre, tryggere og køligere Honda HRV.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret  i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den  til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Honda HRV 3-døremed samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM®   leveres som en færdigskåret solfilm til Honda HRV 3-døre, og du kan forvente dig  en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med  lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et  succesfuldt  resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Honda HRV 3-døre. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!