• Solfilm til Honda HRV 5-d. Færdigskåret solfilm til alle Honda biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Honda HRV 5-d149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Honda HRV alla årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Honda HRV årsmodeller fra 2015 og frem.  Honda HRV har tre ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen) og to ruder i  dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Honda HRV til en  reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de  øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle syv ruder får du en  bedre, tryggere og køligere Honda HRV.

En unik solfilm!
EVOFILM®  er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og  bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den  til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og  eftermonteres på din Honda HRV med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM®  leveres som en færdigskåret solfilm til Honda HRV, og du kan forvente dig  en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med  lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt  resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen  fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden  omfattende garantier, som følger med din Honda HRV. Skulle solfilmen  f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!