• Solfilm til Honda CR-V. Færdigskåret solfilm til alle Honda biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Honda CR-V149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Honda CR-V alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Honda CR-V årsmodeller fra 2001 og  frem. Honda CR-V har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen),  hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran. Honda CR-V 1997-2006 har syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen),  hvoraf  der er tre ruder i bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og to ruder i  dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på  Honda CR-V i årsmodellen fra år 2001, 2006, 2012 og 2016 så du vælger den rigtige variant! 

Køb solfilm til dørene foran på din Honda CR-V til en reduceret  pris!  (Reduceret pris  gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige  ruder bag  ved føreren).  Med solfilm på alle syv ruder får du en bedre,  tryggere  og køligere Honda CR-V.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den  til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og  eftermonteres på din Honda CR-V med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Honda CR-V, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm  monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på  med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der  medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen  fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden  omfattende garantier, som følger med din Honda CR-V. Skulle solfilmen  f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!