• Solfilm til Honda Civic Tourer. Færdigskåret solfilm til alle Honda biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Honda Civic Tourer149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Honda Civic Tourer alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Honda Civic Tourer årsmodeller fra 2013 og frem. Honda Civic Tourer har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Køb  solfilm til  dørene foran på din Honda Civic Tourer til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag  ved føreren). Med solfilm på alle syv ruder får du en bedre, tryggere og køligere Honda Civic Tourer.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Honda Civic Tourer med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Honda Civic Tourer, og du kan   forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen   fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Honda Civic Tourer. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!