• Solfilm til Honda Civic 3-døre. Færdigskåret solfilm til alle Honda biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Honda Civic 3-d149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Honda Civic 3-døre alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Honda Civic 3-døre årsmodeller fra 1991 og frem. Honda Civic 3-døre har tre ruder bag ved føreren (bag ved  B-stolpen) hvoraf der er en bagrude, to ruder i  passagerdørene og to  ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to  forskellige karosserimodeller på Honda Civic 3-døre i  årsmodellen fra år 1995, 2001, 2006, og 2012 så du vælger den rigtige variant! 1991-1995 modell Generation 5, 1995-2001 modell Generation 6, 2001-2006 modell Generation 7, 2006-2012 Generation 8. 

Køb  solfilm til dørene foran på din Honda Civic 3-døre til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle syv ruder får du en bedre, tryggere og køligere Honda HRV.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den  til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Honda Civic 3-døre med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Honda Civic 3-døre, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på  med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen  fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden  omfattende garantier, som følger med din Honda Civic 3-døre. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!