• Solfilm til Honda Accord Tourer. Færdigskåret solfilm til alle Honda biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Honda Accord Tourer149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Honda Accord Tourer alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Honda Accord Tourer årsmodeller fra 2003 og frem. Honda Accord Tourer har syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran. Honda Accord Tourer 2003-2008 har fem ruder bag ved føreren (bag ved  B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, to ruder på  passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på  Honda Accord Tourer i årsmodellen fra år 2008 så du vælger den  rigtige variant! 

Køb  solfilm til dørene foran på din Honda Accord Tourer til en reduceret pris!  (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle syv ruder får du en bedre, tryggere og køligere Honda Accord Tourer.

En unik solfilm!
EVOFILM® en en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den  til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og  eftermonteres på din Honda Accord Tourer med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM®  leveres som en færdigskåret solfilm til Honda Accord Tourer, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på  med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Honda Accord Tourer. Skulle  solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!