• Solfilm til Fiat Punto. Færdigskåret solfilm til alle Fiat biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Fiat Punto 5-d149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Fiat Punto 5-d alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Fiat Punto 5-d årsmodeller fra 1993 til 2016. Fiat Punto 5-d har tre ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen) og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Fiat Punto 5-d i årsmodellen fra år 1999 og 2006-2007 så du vælger den rigtige variant!

Køb solfilm til dørene foran på din Fiat Punto 5-d til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Fiat Punto 5-d.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Fiat Punto 5-d med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Fiat Punto 5-d, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Fiat Punto 5-d. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!