• Solfilm til Citroen Jumpy.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Citroen Jumpy L1399 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Citroen Jumpy L1 (SWB) alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Citroen Jumpy årsmodeller fra 2007 og frem. Citroen Jumpy har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene (hvoraf det ene vindue er opdelt i to mindre vinduer) og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Citroen Jumpy, L1 SWB (short wheel base og L2 LWB (long wheel base). Dette er solfilm til Citroen Jumpy L1 SWB!

Køb solfilm til dørene foran på din Citroen Jumpy L1 til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Citroen Jumpy L1.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Citroen Jumpy L1 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Citroen Jumpy L1, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Citroen Jumpy L1. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!