• Solfilm til Citroen Berlingo MPV L2.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Citroen Berlingo MPV L2149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Citroen Berlingo MPV L2 alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Citroen Berlingo MPV L2 årsmodeller fra 2018 og frem. Citroen Berlingo MPV L2 har syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er en hel bagrude, to ruder i bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og fire ruder i dørene foran. Vælg om bagruden kan åbnes eller ej.

Køb solfilm til dørene foran på din Citroen Berlingo MPV L2 til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Citroen Berlingo MPV L2.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Citroen Berlingo MPV L2 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Citroen Berlingo MPV L2, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Citroen Berlingo MPV L2. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!