95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Citroën Berlingo MPV L1149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Citroën Berlingo MPV L1 alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Citroën Berlingo MPV L1 årsmodeller fra 2018 og frem. Citroën Berlingo MPV L1 har syv ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er en hel bagrude, to ruder i bagagerummet, fire ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran. Vælg om bagruden kan åbnes eller ej.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Citroën Berlingo MPV, L1 short og L2 long. Dette er solfilm till Citroën Berlingo MPV L1 short!

Køb solfilm til dørene foran på din Citroën Berlingo MPV L1 til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Citroën Berlingo MPV L1.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Citroën Berlingo MPV L1 med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Citroën Berlingo MPV L1, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Citroën Berlingo MPV L1. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!