• Solfilm til Chevrolet Corvette. Færdigskåret solfilm til alle Chevrolet biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Chevrolet Corvette149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Chevrolet Corvette alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Chevrolet Corvette årsmodeller fra 1968 og frem. Chevrolet Corvette har tre ruder bag ved føreren og to ruder i dørene foran. Chevrolet Corvette 1968 -2013 har kun en rude bag ved føreren og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Chevrolet Corvette så du vælger den rigtige variant! Corvette C3 (1968-1982), Corvette  C4 (1984-1996), Corvette C5 (1997-2004) och Corvette C6 (2005-2013) og Corvette C7 (2014-)

Køb solfilm til dørene foran på din Chevrolet Corvette til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Chevrolet Corvette.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Chevrolet Corvette med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Chevrolet Corvette, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Chevrolet Corvette. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!