• Solfilm til Alfa Romeo Stelvio. Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Alfa Romeo Stelvio149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Alfa Romeo Stelvio alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo Stelvio årsmodeller fra 2015  og frem. Alfa Romeo Stelvio har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er fire ruder på passagerdørene og en bagrude  og  to ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Alfa  Romeo Stelvio til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved  bestilling af solfilm til  de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle fem ruder får du en bedre, tryggere og køligere Alfa Romeo Stelvio.

En unik solfilm!

EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret  i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over  for folde og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme  eller skære den  til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM®  kan tages af og eftermonteres på din Alfa Romeo Stelvio med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM®   leveres  som en færdigskåret solfilm til Alfa Romeo Stelvio, og du kanforvente dig  en både hurtig og simpel montering.   EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen  på  med et succesfuldt  resultat, helt uden bobler  eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen  fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti.  Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Alfa Romeo Giulia. Skulle  solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!