• Solfilm til Alfa Romeo Giulia. Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Alfa Romeo Giulia149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Alfa Romeo Giulia alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo Giulia årsmodeller fra 2015 og frem. Alfa Romeo Giulia har fem ruder bag ved føreren (bag  ved B-stolpen), hvoraf der er fire ruder på passagerdørene og en bagrude  og to ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Alfa Romeo Giulia til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til  de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle fem ruder får du en bedre, tryggere og køligere Alfa Romeo Giulia.

En unik solfilm!

EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er  produceret  i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over  for folde og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme  eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM®  kan tages af og eftermonteres på din Alfa Romeo Giulia med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM®  leveres  som en færdigskåret solfilm til Alfa Romeo Giulia,  og du  kan  forvente dig  en både hurtig og simpel montering.  EVOFILM®-solfilm monteres ikke med  lim, hvilket gør det meget nemt at  sætte solfilmen  på  med et succesfuldt  resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti.  Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Alfa Romeo Giulia. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!