• Solfilm til Alfa Romeo Giuiletta. Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Alfa Romeo Giuiletta149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Alfa Romeo Giuiletta alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo Giuiletta årsmodeller fra 2010 og frem. Alfa Romeo Giuiletta har tre ruder bag ved føreren, hvoraf   der er en bagrude og to ruder i passagerdørene og to ruder i dørene   foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Alfa Romeo Giuiletta til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle fem ruder får  du en bedre, tryggere og køligere Alfa Romeo Giuiletta.

En unik solfilm!

EVOFILM® eren aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret  i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skæreden  til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Alfa Romeo Giuiletta med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Alfa Romeo Giuiletta, og du kan forvente dig  en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med  lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på  med et succesfuldt  resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en  monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Alfa Romeo Giuiletta. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!