• Solfilm til Alfa Romeo 156 Sportswagon. Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Alfa Romeo 156 Sportswagon149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Alfa Romeo 156 alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo 156 Sportswagon årsmodeller fra 2000-2006. Alfa Romeo 156 Sportswagon har har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er tre ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Alfa Romeo 156 Sportswagon til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm   til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle fem ruder får  du en bedre, tryggere og køligere Alfa Romeo 156 Sportswagon.

En unik solfilm!

EVOFILM®   er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret  i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder  og  bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære  den  til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Alfa Romeo 156 Sportswagon med samme succesfulde  resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres   som en færdigskåret solfilm til Alfa Romeo 156 Sportswagon, og du kan  forvente dig  en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med  lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på  med et succesfuldt  resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en  monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen   fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden  omfattende garantier, som følger med din Alfa Romeo 156 Sportswagon. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!