• Solfilm til Alfa Romeo 156 sedan. Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Alfa Romeo 156 sedan149 kr

  • Limfri film for nem montering
  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage

  • Bestille enkeltfilm klik her
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Alfa Romeo 156 sedan alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo 156 sedan årsmodeller fra 1997-2004. Alfa Romeo 156 sedan har tre ruder bag ved føreren, hvoraf  der er en bagrude og to ruder i passagerdørene og to ruder i dørene  foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Alfa Romeo 156 sedan til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm  til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle fem ruder får du en bedre, tryggere og køligere Alfa Romeo 156 sedan.

En unik solfilm!

EVOFILM®  er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og  bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den  til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og  eftermonteres på din Alfa Romeo 156 sedan med samme succesfulde  resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres  som en færdigskåret solfilm til Alfa Romeo 156 sedan, og du kan forvente dig  en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med  lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt  resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en  monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen  fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden  omfattende garantier, som følger med din Alfa Romeo 156 sedan. Skulle  solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!