• Solfilm til Alfa Romeo 147 3-dørs. Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Alfa Romeo 147 5-d149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm till Alfa Romeo 147 5-dørs alle årsmodeller.

Færdigskåret  solfilm til alle Alfa Romeo 147 5-dørs årsmodeller fra 2000-2010. Alfa  Romeo 147 5-dørs har tre ruder bag ved føreren, hvoraf der er en bagrude  og to ruder i passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Køb  solfilm til dørene foran på din Alfa Romeo 147 5-dørs til en reduceret  pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige  ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle fem ruder får du en bedre,  tryggere og køligere Alfa Romeo 147 5-dørs.

En unik solfilm!

EVOFILM®  er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i  smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og  bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den  til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og  eftermonteres på din Alfa Romeo 147 5-dørs med samme succesfulde  resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres  som en færdigskåret solfilm til Alfa Romeo 147 5-dørs, og du kan forvente dig  en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med  lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt  resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en  monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen  fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden  omfattende garantier, som følger med din Alfa Romeo 147 5-dørs. Skulle  solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!