• Solfilm til Alfa Romeo 147-3-dørs. Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Alfa Romeo 147 3-d199 kr

Solfilm till Alfa Romeo 147 3-dørs alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Alfa Romeo 147 3-dørs årsmodeller fra 2000-2010. Alfa Romeo 147 3-dørs har tre ruder bag ved føreren, hvoraf der er en bagrude og to ruder i passagerdørene og to ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Alfa Romeo 147 3-dørs til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle fem ruder får du en bedre, tryggere og køligere Alfa Romeo 147 3-dørs.

En unik solfilm!

EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Alfa Romeo 147 3-dørs med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Alfa Romeo 147, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Alfa Romeo 147 3-dørs. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen eller op til to år efter monteringen, får du en ny solfilm kvit og frit!