95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

EVOFILM Fejlbestillingsgaranti

499 kr

99 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Fejlbestillingsgaranti

Er du kommet til at bestille solfilm til den forkerte årsmodel på din bil, så skaffer vi en ny film (mod et mindre gebyr). Kontakte kundeservice, hvis du ønsker du at benytte vores Fejlbestillingsgaranti. Værktøjssæt medfølger ikke.

BEMÆRK at du skal have et gyldigt ordrenummer for at kunne bestille dette produkt. Hvis din ordre indeholder flere forskellige biler, så skal du angive hvilken bil som købet gælder.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din bil med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til din bil, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! 

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din bil. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!