• Solfilm til Volkswagen Caddy. Færdigskåret solfilm til alle Volkswagen biler.
  • Solfilm til Volkswagen Caddy. Færdigskåret solfilm til alle Volkswagen biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Volkswagen Caddy199 kr

Solfilm til Volkswagen Caddy van alle årsmodeller.

Færdigskåret solfilm til alle Volkswagen Golf Caddy van årsmodeller fra 2003 og frem. Volkswagen har en hel- eller en todelt bagrude samt fire ruder i dørene foran.

Køb solfilm til dørene foran på din Volkswagen Caddy van til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Volkswagen Caddy van.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Volkswagen Caddy van med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!
EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Volkswagen Caddy van, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!
Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Volkswagen Caddy van. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen eller op til to år efter monteringen, får du en ny solfilm kvit og frit!