• Solfilm til Chevrolet Camaro. Færdigskåret solfilm til alle Chevrolet biler.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Chevrolet Camaro1 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Chevrolet Camaro alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alle Chevrolet Camaro årsmodeller fra 1968 og frem. Chevrolet Camaro har tre ruder bag ved føreren og to ruder i dørene foran. Chevrolet Camaro 1968 -2010 har kun en rude bag ved føreren og to ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Chevrolet Camaro så du vælger den rigtige variant! Camaro Gen. 1 (1968-1970), Camaro Gen. 2 (1975-1981), Camaro G3 (1982-1992) och Camaro Gen 4. (1993-2002), Corvette Gen 5 (2010-2015) og Gen 6 (2016-)

Køb solfilm til dørene foran på din Chevrolet Camaro til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Chevrolet Camaro.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Chevrolet Camaro med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Chevrolet Camaro, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Chevrolet Camaro. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!