• Solfilm til Volkswagen Crafter Kombi.

95% Black
Sort film. Meget lidt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Et vist gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 60%.
50% Smoke
Let røgfarvet film. Diskret gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 50%.
25% Ice
Svag isblå film. Normalt gennemsyn. Reducerer strålevarmen ca. 85%.

Volkswagen Crafter Kombi149 kr

  • Leveret forudskåret
  • Værktøjssæt inkluderet
  • Monteringsgaranti 30 dage
  • BEMÆRK! Ingen fortrydelsesret. Tjek din ordre omhyggeligt.

Solfilm til Volkswagen Crafter Kombi alle årsmodeller

Færdigskåret solfilm til alleVolkswagen Crafter Kombi årsmodeller fra 2006 og frem. Volkswagen Crafter Kombi har fem ruder bag ved føreren (bag ved B-stolpen), hvoraf der er en todelt bagrude, to ruder i bagagerummet, to ruder på passagerdørene og fire ruder i dørene foran.

Vær opmærksom på, at der findes to forskellige karosserimodeller på Volkswagen Crafter Kombi. Dette er solfilm til Volkswagen Crafter Kombi.

Køb solfilm til dørene foran på din Volkswagen Crafter Kombi til en reduceret pris! (Reduceret pris gælder ved bestilling af solfilm til de øvrige ruder bag ved føreren). Med solfilm på alle ruder får du en bedre, tryggere og køligere Volkswagen Crafter Kombi.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en aftagelig, limfri solfilm af højeste kvalitet, der er produceret i smart PVC. EVOFILM®’s smarte solfilm er helt ufølsom over for folder og bøjninger, og det er ikke nødvendigt at krympe, forme eller skære den til, når den skal monteres på en buet rude. EVOFILM® kan tages af og eftermonteres på din Volkswagen Crafter Kombi med samme succesfulde resultat.

Simpel montering!

EVOFILM® leveres som en færdigskåret solfilm til Volkswagen Crafter Kombi, og du kan forvente dig en både hurtig og simpel montering. EVOFILM®-solfilm monteres ikke med lim, hvilket gør det meget nemt at sætte solfilmen på med et succesfuldt resultat, helt uden bobler eller folder! Der medfølger en monteringsskraber og montageanvisning.

Markedets bedste garantier!

Solfilmen fra EVOFILM® leveres med en 5 års produktgaranti. Vi tilbyder desuden omfattende garantier, som følger med din Volkswagen Crafter Kombi. Skulle solfilmen f.eks. blive skadet ved monteringen får du en ny solfilm kvit og frit!